Internetproblemen in Utrecht?

Blijft uw internetverbinding keer op keer uitvallen? Kunt u uw e-mail niet goed versturen? Of doet uw WiFi het niet meer? Geen paniek. Voor al uw internetproblemen in Utrecht belt u de computerspecialisten van ons bedrijf. Wij hebben voor elk internetprobleem een passende oplossing en zorgen er graag voor dat uw netwerk weer naar behoren werkt.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies waar een probleem in uw internetverbinding aan kan liggen. Ga niet zelf aan de slag, maar laat het herstellen over aan een specialist. Dan weet u zeker dat u binnen de kortste keren weer gebruik kunt maken van uw internetvoorziening.

Installatie van een netwerk

Niet alleen als u problemen heet met uw internet kunt u ons inschakelen. Ook voor het installatie van een thuisnetwerk of voor het installeren van draadloos internet schakelt u onze specialisten in. Wij komen bij u thuis in Utrecht langs en bespreken met u wat er allemaal mogelijk is. Indien gewenst zorgen wij ook voor de juiste computerbeveiliging. Dan is de kans op internetproblemen namelijk vele malen kleiner!