Computer reparatie in Utrecht

Is uw computer gecrasht? Is de Windows versie op uw laptop veroudert? Wilt u een backup laten maken van alle documenten en foto’s op uw pc? De specialisten van de door ons aangedragen professional hebben op al deze vragen een passend antwoord. Wij verrichten al jaren computer reparaties en weten precies hoe we uw computer of laptop weer aan de praat kunnen krijgen.

Kiest u ons voor de reparatie van uw laptop of computer, dan kiest u voor service en kwaliteit. Wij halen uw kapotte laptop of computer bij u thuis op, voeren bij ons op kantoor de reparaties uit en zorgen er na afloop voor dat alles weer netjes wordt aangesloten.

S.O.S. reparatieservice

Vaak komen computerproblemen op een ongelegen moment. U bent druk bezig met uw online administratie en het scherm van uw pc wordt zwart. Maar ook als u een belangrijke deadline heeft is het vervelend als uw computer het begeeft. Daarom bieden wij u in Utrecht en omgeving onze S.O.S. reparatieservice. Deze reparatieservice biedt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar  de mogelijkheid om computerproblemen op te lossen.

Direct gebruik maken van onze reparatieservice? U kunt ons 24/7 bereiken via 0800 255 3733. Ook als uw computer reparatie minder dringend is!